WTA Čarston 16:00 SK

WTA 3. apr 201314:14 > 14:21
Zahuktava se i WTA turnir u Čarlstonu a u sredu ćemo videti na terenu zvezde kao što su Karolina Voznjacki, Samanta Stosur i Venus Vilijams.
Program u 10:00 po lokalnom vremenu, 16:00 po našem, počinju Olga Govorcova i Julija Gerges. Ovo je, čini se, prava šansa za lepu nemačku teniserku da se vrati u formu jer ove sezone joj baš ne ide i njena krivulja na WTA listi ide nezaustavljivo na dole.
Posle toga, na teren izlaze Silvia Soler Espinoza i drugi nosilac na ovom turniru, Karolina Voznjacki. Espinoza je već izbacila jedno poznato ime, Frančesku Skjavone, ali protiv Dankinje će biti mnogo težak posao. Voznjacki je i ranije osvajala ovaj turnir i teško da joj neka podloga više odgovara od ove zelene šljake.
U trećem meču, sastaju se Marina Eraković sa Novog Zelanda i odlična Australijanka Samanta Stosur. Zbog povede, Sem je predala četvrtfinale Indijan Velsa i odmorila u Majamiju, ali bi sada trebalo da je spremna. Posle toga, rekete ukrštaju Mirjana Lučić-Baroni, sada već iskusna hrvatska teniserka i Lusi Šafarova, koja brani plasman u finale iz prošle sezone.
Program završavaju Venus Vilijams i malo poznata Monika Puig iz Porto Rika. Pitanje je samo da li crna venera ima snage i da li je zdrava da se i dalje nosi sa najboljim teniserkama. Podsetimo, uskoro ćemo početi da pratimo i turnir iz Montereja, gde briljiraju Ivanovićeva, a posebno Jakšićeva. Uživajte!

Author: BJ