WTA Brisel od 13:30

WTA 20. maj 201311:14 > 11:21
Podeli:
Iz Rima selimo se u još jednu evropsku prestonicu, a to je Brisel.
Ovo je prilično novi turnir, ali iz godine u godinu uspevaju da privuku neke od najboljih teniserki na svetu. U ponedeljak nećemo videti baš glavne favoritkinje, ali videćemo tri veoma zanimljiva meča.
Krećemo od Aranče Rus i Olge Govorcove. Priča o ove dve teniserke je slična, pre godinu, dve, obe su pokazivale mnogo talenta i verovalo se da mogu u sam vrh, ali desilo se upravo suprotno. Ipak, ima vremena i za jednu i za drugu da se vrate na pravi put jer talenta i znanja nesumnjivo ima.
Nakon tog meča, na teren izlaze Varvara Lepčenko i Bojana Jovanovski. Neće to biti lak meč za srpsku teniserku, Amerikanka je jedna od onih konstantnih može se reći „dosadnih“ igračica za koje morate da se pošteno oznojite za pobedu. Ali, nakon trijumfa protiv Karoline Voznjacki u Rimu, trebalo bi da je Jovana na visokom nivou samopouzdanja.
Program završava još jedan izuzetno zanimljiv meč. Nadolazeća zvezda Sloan Stivens igra protiv Cvetane Prionkove. Sve znamo o bugarskoj teniserki, veoma nepredvidiva, igra samo na Vimbldonu, ali došlo je možda vreme da promeni to. Žreb joj nije bio baš naklonjen jer tamnoputa Sloan ove godine igra tenis svog života.

Author: BJ