Polufinala WTA Indijan Vels od 02:30 SK2

WTA 14. mar 201410:31 > 12:20
Podeli:

Samo četiri najbolje i najjače su ostale, sve su nosioci, ali retko ko je očekivao da će baš njih četiri biti u polufinalu.

U prvom duelu gledaćemo Simonu Halep i Agnješku Radvanjsku. Poljakinja je nekako iščupala pobedu protiv Jelene Jankvić, ali sada ide na super-raspoloženu Rumunku, koja ne samo što je ušla u top 10, već ozbiljno preti da uđe u top 5. Ona će sigurno probati da odigra malo agresivnije protiv Radvanjske, ali Aga zna sa svim vrstama teniserki, samo joj treba malo vremena da ih pročita.
Onda ne pre 04:30 pratimo duel Na Li, prvog nosioca i velikog favorita i Flavije Penete, Italijanke koja mami uzdahe muškog dela publike i dovodi protivnice do ludila.
Li se propisno namučila protiv Dominike Cibulkove, ali Kineskinji kao da je bio potreban takav meč da bi se vratila u maksimalni tonus. Peneta je takođe imala iscpljujuć meč, rastužila je domaću publiku savladavši Sloun Stivens i pored toga što je jasno da ima još toga da uči, jasno je i to da ćemo se često viđati sa Amerikankom u narednim godinama. Peneta ovde mora da zaustavi početni nalet Li, a onda bi moglo da se desi svašta kako bi se to reklo

Author: BJ