BOJANA NAPADA: Četvrtfinala WTA Baku od 08:00 SK3

WTA 24. jul 201422:22 > 22:26
Podeli:

Spremite se za tenisko uživanje uz jutarnju kafu!

U Azerbejdžanu će biti verovatno izuzetno vrućina i 11:00, kod nas će biti 08:00 i verovatno loše vreme kao prethodnih dana. Idealno da svi zajedno pratimo Bojanu Jovanovski u pohodu na novu titulu u Bakuu. Protivnica će joj biti Miša Eguči iz Japana, malo poznata, ali verovantno nezgodna i uporna kao zemljakinje Sugijama, Date, Nara…
Drugi meč igraju Stefani Fegele iz Švajcarske i Šahar Per iz Izraela. Per kao da samo na ovom turniru igra dobar tenis, a možda joj ove godine bude odskočna daska za nešto više u drugom delu sezone. Ko kaže da Švajcarci imaju samo muški tenis? Fegele je sve bolja, a dolazi i Belinda Benčić, koja bi mogla da bude jedna od budućih zvezda WTA tura.
Treći meč igraju drugi nosilac Elina Svitolina i Paulin Parmentije. Svitolina takođe ima iza sebe odlične rezultate na ovom turniru, čini se kao da se iz godine u godinu iste teniserke nalaze u završnici Bakua. Parmentije će pokušati da promeni to, ona je imala veoma lepu avanturu na Rolan Garosu ove godine, kada je došla do osmine finala.
I konačno, program završavaju Kristina Mladenović i Frančeska Skjavone. Ovo je svakako najzvučniji duel četvrtfinala Bakua i na neki način, biće ovo predavanje teniske štafete. Mlada Kristina pokušaće da objasni iskusnoj Frančeski da je njeno vreme prošlo. Iako većina to tvrdi, Italijanka se i dalje bori i daje sve od sebe na terenu i ako već mora da proda kožu, uradiće to po najskupljoj mogućoj ceni.

Author: BJ