Karla Suarez Navaro srećna što ponovo trenira i sanja Tokio

WTA 5. apr 202122:33
Podeli:
Carla Suarez Navarro Karla Suarez Navaro
Twitter/Carla Suarez Navarro

Španska teniserka Karla Suarez Navaro ponovo se vratila treninzima nakon pauze i borbe sa opakom bolešću. Ona je početkom septembra prošle godine objavila da joj je dijagnostikovan Hočkinov limfom u ranoj fazi i da mora najmanje šest meseci da ide na hemoterapije.

Povezane vesti

Već posle tri meseca počela je da trenira, iako tretmani i dalje traju. Napravile je u međuvremenu pauzu i sad se ponovo vratila treninzima.

Veoma sam uzbuđena što ponovo treniram! Zahvaljujem vam iz sveg srca na podršci i ljubavi koju mi šaljete„, poručila je Karla Suarez Navaro fanovima preko društvenih mreža.

Bivša šesta teniserka sveta, koja je 3. septembra proslavila 32. rođendan, profesionalnim tenisom bavi se od 2003. godine. Poslednji put je igrala na Katar openu, turniru koji je osvojila 2016. godine. Prvobitno je nameravala da joj 2020. bude poslednja sezona na Turu, ali je posle svega što je snašlo izjavila je da bi želela „da se njena teniska priča završi na terenu, tj. da sanja o učešću na Olimpijskim igrama u Tokiju„. 

 

Komentari

Vaš komentar