WTA Lion: Preokret Mladenović, Garsiji francuski derbi

WTA 2. mar. 202123:48
Podeli:
Will Russell/Getty Images

Odigrano je još šest mečeva prvog kola WTA turnira u Lionu. U narednu rundu plasman su obezbedile Mladenović, Garsija, Sasnovič, Martincova, Gasparjan i Badosa.

Kristina Mladenović posle izgubljenog prvog seta 7:5 u naredna dva savladala je Buzarnesku 7:5 i 6:2. U narednom meču očekuje je okršaj protiv Margarite Gasparjan, koja je ubedljivo savladala Zavatsku 6:4, 6:1.

U domaćem derbiju takođe u tri seta Karolin Garsija bila je bolja od Osean Dodan. Bilo je 6:2, 2:6, 6:3 za Garsiju čija će naredna protivnica biti pobednica duela Lapko – Golubić. U narednom kolu je i Alijaksandra Sasnovič koja je u dva seta savladala Eženi Bušar 7:6, 6:2 i ona čeka narednu protivnicu, koju će saznati posle duela Korne – Birel.

Špankinja Badosa u tri seta je odradila posao protiv domaće takmičarke Tan 6:4, 0:6, 7:6 i u narednom kolu sastaje se sa Stefani Vegel. U drugoj rundi je i Čehinja Martincova, pošto je u tri seta 6:2, 3:6, 6:2 savladala Italijanku Montikone i naredna protivnica biće joj Francuskinja Fero.

Komentari

Vaš komentar