Brazilac razočaran Đokovićem: Provocirao nas, smeč u leđa…

Ex-Yu mix 28. jul. 202118:52 > 20:1256 komentara
Podeli:
REUTERS/Edgar Su

Posle poraza u miks dublu od Novaka Đokovića i Nine Stojanović na Olimpijskim igrama u Tokiju, Brazilac Marselo Melo izneo je niz kritika na račun ponašanja najboljeg tenisera sveta.

Novak i Nina u dobili Mela i njegovu sunarodnicu Luizu Stefani na startu turnira sa 6:3, 6:4. Đoković je određene poene proslavljao izuzetno burno, što je brazilski igrač okarakterisao kao provokaciju.

Povezane vesti

Novak me je iznenadio, ali na negativan način. Nije bilo potrebe za tim. Pre dva dana je snimio video na kojem priča o Brazilu i Brazilcima, o našoj energiji, a sada se ponaša tako… Imao je smeč direktno u moja leđa koji nije baš morao tako da odigra. Ali dobro, ovo je tenis i svako pokušava da ga igra onako kako želi. Ja lično nikada ne bih igrao tako„, izjavio je Melo.

Nije to, ipak, jedino što 37-godišnjak iz Belo Horizontea zamera prvom reketu sveta.

Postoje stvari koje ne mogu da razumem. Kako i zašto? Ništa mu nismo uradili da to zaslužimo. U jednom momentu je umalo pogodio Luizu. Naravno, ovo su Olimpijske igre, sve se dešava na terenu, on radi to što radi u igri, ali trebalo bi da ima određene granice. Mnogi ljudi bi se zamislili. Ne želim da stvaram kontroverze i polemike, ali svako ko je gledao meč i ume da čita između redova, zna o čemu govorim„, dodao je Melo.

Pošto su mu predočeni komentari rivala, Đoković nije želeo da odgovori.

Melo je rekao da sam ga provocirao? Ozbiljno? Zaista nemam nikakav komentar na to„, poručio je Đoković.

Srpski miks dubl takmičenje nastavlja u četvrtak duelom četvrtfinala protiv nemačke kombinacije Zigemund/Kravic.

Komentari

Vaš komentar