Bulut: Bili smo rivali, a sad smo zajedno – idemo na zlato!

Ex-Yu mix 26. jul 202112:132 komentara
Podeli:
Dušan Domović Bulut
fiba.basketball

Srpska reprezentacija u basketu 3x3 plasirala se u polufinale olimpijskog turnira u Tokiju posle pobede u duelu sa najvećim rivalom u borbi za zlato – selekcijom Letonije rezutlatom 22:16. Srpski basketaši čekaju rivala u borbi za finale, a u međuvremenu jasno stavljaju do znanja da im je cilj olimpijsko zlato.

Pre toga je srpski tim, koji igra u sastavu Dušan Domović Bulut, Dejan Majstorović, Aleksandar Ratkov i Mihailo Vasić, pobedio Kinu, Holandiju, Poljsku, Belgiju i Japan.

3x3 reprezentacija Srbije:

Sa Letoncima je uvek težak i naporan basket, igraju jako čvrsto. Naš plan je bio da budemo na jednom od prva dva mesta u grupi kako bi igrali utakmicu manje. Plan je naravno da pobedimo polufinale i finale, ne krijemo svoje ambicije. Sve se više i bolje upoznajemo na terenu, odlično se razumemo, i mislim da kao ekipa funkcionišemo kako bi trebalo„, izjavio je Dejan Majstorović, najbolji pojedinac srpskog tima u meču sa Letonijom.

Najvažnije je da smo u polufinalu. Ova ekipa je tek dva meseca zajedno, polako se uigravamo, pre toga smo bili rivali, sad smo zajedno. Idemo da pobedimo sve do kraja„, poručio je Dušan Domović Bulut.

Naredni meč, poslednji u „ligaškom“ delu turnira, Srbija igra protiv selekcije Olimpijskog komiteta Rusije u utorak od 11 časova po srednjoevropskom vremenu.

Komentari

Vaš komentar