Goranović iz Tokija: Jedva čekam da popravim utisak

Podeli:
POKCG

Crnogorska atletičarka Marijana Goranović ponovo će izaći na borilište 1. septembra, a na programu je takmičenje u bacanju diska na Paraolimpijskim igrama u Tokiju.

Dvostrukoj evropskoj vicešampionki biće to treći nastup na Igrama, nakon što je na najvećoj smotri sporta osoba sa invaliditetom učestvovala i 2012. u Londonu i četiri godine kasnije u Rio de Žaneiru. Marija Goranović je u Tokiju nastupala i u bacanju kugle, a takmičenje je završila na 10. mestu.

U spojenim kategorijama F40-41 prijavljeno je 13 takmičarki, a Marijana Goranović ima 11. rezultat po vrednosti.

“Očekujem pre svega da popravim utisak sa prethodnog takmičenja u bacanju kugle. Svesna sam težine zadatka i da će biti teško izboriti se za finale. Želja mi je da popravim lični rekord ili budem na nivou svog najboljeg rezultata”, rekla je Marijana Goranović, pa nastavila:

Marijana Goranović
AP Photo/Eugene Hoshiko

“Nisam pod pritiskom, jedva čekam da počne takmičenje. Želim da pružim maksimum i pokažem da je takmičenje u kugli bio sam jedan loš dan. Očekujem dobar nastup i dobar rezultat”.

Takmičenje u bacanju diska, u spojenim kategorijama F40-41, počeće u devet sati i 30 minuta po japanskom, odnosno sedam sati ranije po srednjeevropskom vremenu.

Komentari

Vaš komentar