Sonja Vasić putuje u Tokio!

Ex-Yu mix 19. jul. 202119:08 > 20. jul. 2021 12:148 komentara
Podeli:
Srdjan Stevanovic/Getty Images

Najkorisnija košarkašica proteklog Evropskog prvenstva Sonja Vasić biće u timu Srbije na Olimpijskim igrama u Tokiju – izabranice Marine Maljković u ponedeljak od 20 časova putuju u prestonicu Japana.

Sjajna košarkašica je imala pozitivan test na virus korona šestog jula, ali je uspela da se oporavi i moći će da pomogne Srbiji, koja će će u Tokiju braniti olimpijsku bronzu osvojenu u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Povezano:

Suprug srpske košarkašice Miloš Vasić, koji je član veslačkog tima Srbije, takođe je bio pozitivan na virus korona, ali će i on biti u mogućnosti da predstavlja Srbiju u Japanu.

Sport je surov. Danas možeš, sutra ne. Danas si pobednik, sutra gubitnik. Nema stajanja, ako i pomisliš na to neko te je prešišao verovatno. Da bi bio istinski uspešan, moraš biti fanatik. Ta preterana predanost, zaslepljenost i odanost se lako prepoznaje medju tebi sličnima. Miloš i ja smo se i tu prepoznali odmah. Poslednje dve godine delimo isti san, gde će biti prekretnica naše porodice. I onda u roku od par dana se sve promeni. Proteklih par nedelja su bile jako turbuletne i psihički izazovne za nas. Iako naš san još živi, svesni smo da ima i nekih snova koji služe i da te probude. Verovatno nećemo biti na planiranom nivou za nas, ali izlazimo iz ovoga zajedno, snažniji posle još jednog izazova. Hvala svima koji su nam pomogli u ovom periodu. Hvala svima koji su brinuli. Hvala i onima i koji nisu bili baš humani, jer ništa te ne gura napred ko inat i srdžba. Tokio, vidimo se„, objavila je Sonja Vasić na svom instagram profilu.

Komentari

Vaš komentar