Svi sportisti bi sliku sa njim: Novak glavna zvezda u Tokiju

Podeli:
Novak Đoković
REUTERS/Mike Segar

Najbolji teniser planete Novak Đoković pokušaće da u Tokiju dođe do prve zlatne olimpijske medalje i nastavi pohod na „zlatni slem“. Srpski igrač se nalazi u olimpijskom selu sa ostalim takmičarima, što mnogima predstavlja sjajnu priliku za digitalni suvenir sa slavnim teniserom.

Ljudi, bukvalno ću poludeti! Život mi se resetovao, i dalje ne mogu da poverujem. Osim toga što mi je idol, on je jako fin. Obožavam te, Novače“, napisala je brazilska odbojkašica Gabrijela Gimaraes uz sliku sa srpskim teniserom.

Slika dana“, objavio je indijski igrač badmintona Sai Pranit uz sliku sa Novakom.

Kako je kul! Pozdravio nas je na našem jeziku i poželeo nam mnogo sreće„, rekla je ruska rukometašica Ana Sen.

Zlatnu priliku da se slika sa srpskim teniserom propustio je iranski košarkaš Arsalan Kazemi i zbog toga se požalio na tviteru.

Ne mogu da verujem da sam propustio Novaka sinoć. Sedeo je i odmarao sae pored svog kompleksa, na manje od deset metara od mene. Novače, možda večeras? Treba mi ta fotografija, molim te„, napisao je Iranac.

Sa velikim Đokovićem u menzi u Tokiju“, napisala je meksička dizačica tegova Ana Ferer, koja je očigledno priliku da se slika sa Đokovićem ugrabila dok je osvajač 20 GS titula jeo.

Pored njih, priliku da ovekoveče trenutak sa najboljim teniserom na svetu nisu propustili ni brazilska odbojkašica Karol Gataz, turska plivačica Viktorija Zejnep Guneš i nemački hokejaš Kristofer Rir.

Đokovića u prestonici Japana čeka težak žreb – u četvrtfinalu mu je potencijalni protivnik Rus Andrej Rubljov, a u polufinalu Nemac Aleksander Zverev.