Tenis na OI: Poznato kada Novak, Miša i Nina izlaze na teren

Ex-Yu mix 22. jul. 202114:273 komentara
Podeli:
Novak Đoković
REUTERS/Mike Segar

Teniski turnir na Olimpijskim igrama u Tokiju počinje u subotu 24. jula na Arijake tenis parku u japanskoj prestonici, a glavni program će početi u 11 časova po lokalnom vremenu, tj. četiri ujutru po srednjoevropskom.

Povezano:

Najbolji teniser planete Novak Đoković će svoj meč prvog kola igrati protiv Bolivijca Uga Delijena, a biće četvrti na programu na Centralnom terenu. Ne treba očekivati da će srpski teniser izaći na teren pre devet časova ujutru u subotu. Pre njega će na centralnom terenu nastupiti i drugi igrač sveta – Rus Danil Medvedev, kojem će rival biti Kazahstanac Aleksandar Bublik.

Nina Stojanović će u singlu u prvom kolu igrati protiv japanske teniserke Nao Hibino, a ona će na četvrtom terenu izaći na teren prva – tj. u četiri sata.

Srpski dubl u ženskoj konkurenciji, koji sa Ninom Stojanović čini i Aleksandra Krunić, biće četvrti po rasporedu na terenu broj osam. Neposredno pre njih na istom terenu igraće drugi predstavnik Srbije u muškom singlu – u pitanju je Miomir Kecmanović, kojem je rival u prvom kolu Poljak Kamil Majhžak, tako da on verovatn oneće nastupiti pre 7.30 u subotu ujutru.

Komentari

Vaš komentar