Tešanović iz Tokija: Australija u fokusu, cilj je pobeda

Podeli:
VK Jadran

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore u japanskom Kašivazakiju privodi kraju pripreme pred početak Olimpijskih igara. "Ajkule" treniraju sa ekipom Srbije, a sve misli su usmerene ka duelu protiv selekcije Australije.

Utakmica između Crne Gore i Australije, koja je posle peteraca eliminisala izabranike Vladimira Gojkovića u osmini finala Svetskog prvenstva, na programu je 25. jula sa početkom u 8 časova i 30 minuta.

„Cilj je da turnir otvorimo pobedom. U ekipi Australije je nekoliko dobrih pojedinaca, karakteriše ih jaka fizička igra, što ćemo morati da neutrališemo“, rekao je jedan od najperspektivnijih golmana planete Petar Tešanović.

U grupi su još Srbija, Hrvatska, Kazahstan i Španija.

„Izuzetno zahtevna grupa, ali već smo najavili da idemo korak po korak, da je svaka utakmica finale, da svaka nosi prefiks biti ili ne biti. Sada su sve misli usmerene samo na Australiju. Odigraćemo najbolje što možemo, a nadam se kao i svi u timu, da ćemo uspeti da stignemo do zlata vrednog trijumfa“, poručio je Tešanović.

Pozitivan duh vlada i na ovim Olimpijskim igrama!💙🖤❤💚💛#TeamMNE🇲🇪 #olimpijski_tim_crne_gore #noc_montenegro Tokyo 2020

Posted by Crnogorski olimpijski komitet on Sunday, July 18, 2021

Crna Gora je u grupi sa Australijom, Srbijom, Španijom, Kazahstanom, Hrvatskom. U drugoj grupi, za plasman u četvrtfinale, boriće se Mađarska, Italija, SAD, Grčka, Japan i Južna Afrika.

Komentari

Vaš komentar