Uzajamna podrška: Dončić, Dukić i Klakor su spremni

Podeli:
privatna arhiva

Olimpijske igre su počele, ceremonija svečanog otvaranja je završena, a na društvenim mrežema se jasno može videti koliko dobra atmosfera vlada između takmičara iz regiona.

Milivoj Dukić, najbolji jedriličar Crne Gore i selektor Ilko Klakor, imali su ugodan razgovor sa Lukom Dončićem, uzdanicom reprezentacije Slovenije, jednim od najboljih igrača NBA lige i jednom od zvezda Olimpijskih igara.

Dukić i Klakor su poželeli Dončiću sve najbolje, a Luka je poželo momcima iz Crne Gore mnogo uspeha na regatnom polju, mada je jasno da će navijati za Žan Luk Zelka, koji će zajedno sa Milivojem Dukićem i Tončijem Stipanovićem, braniti ugled regiona na regatnom polju.

Podsećanja radi, takmičenje u jedrenju počinje 25. jula. Jedriće se deset regata, a nakon pet dana takmičenja, uslediće poslednji dan, dan u kojem će se deset najboljih boriti za pobedničko postolje – medal race.

Istovremeno, Luka Donćić će sa Slovenijom nastojati da se u izuzetno jakoj konkurenciji umeša u borbu za medalje. Slovenija će u prvom meču na Olimpijskim igrama, odmeriti snage sa selekcijom Argentine, a ova utakmica je na programu 26. jula.

Komentari

Vaš komentar