Brazil slavio protiv Argentine, Bahrein bolji od Japana

Podeli:
Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Rukometaši Brazila pobedili su u večitom derbiju Argentinu sa 25:23, dok je Bahrein slavio protiv Japana sa 32:30, pa Brazil i Bahrein još uvek mogu da se nadaju plasmanu u četvrtfinale.

Brazilci će poslednjem kolu grupne faze, koje je na programu 1. avgusta, morati da pobede Nemačku, a to neće biti ni malo lako.

Protiv Argentine, Brazil je kontrolisao dešavanja na parketu tokom čitavog meča, iako su Gaučosi ozbiljno pretili u završnici. Brazil je prvo poluvreme dobio sa 14:7, a zatim je ljubomorno čuvao stečeni kapital do kraja meča.

Prevagu na tasu Brazila, doneli su Pedro Silva sa sedam, Hanijel Langaro sa pet i Rudolf Terkariol sa četiri gola. Kod Argentine, raspoloženi za igru u napadu, bili su Ramiro Martinez sa šest, Nikolas Bonano sa četiri i Ignasio Pizaro sa tri gola.

Bahrein je pobedio Japan sa 32:30. Da bi stigli do četvrtfinala, rukometaši Bahreina u poslednjem kolu grupne faze, moraju da pobede Egipat.

Najefikasniji u sastavu Bahreina u duelu sa domaćinom Olimpijskih igara, bili su Husein Alsajed, Mohamed Ahmed sa po sedam, odnosno Merza Ali i Mohamed Ali sa po pet golova. Kod Japana, raspoloženi za igru u napadu, bili su Hiroki Motoki sa sedam, Tusuki Jošino sa šest i Anri Doi sa četiri gola.

Komentari

Vaš komentar