Buker: Prihvatam svaki poraz i nastavljam dalje

Podeli:
Christian Petersen/Getty Images

Košarkaš Finiks Sansa i reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država Devin Buker rekao je za "The Athletic" da mu poraz u finalu NBA lige od Milvokija nije predstavljao barijeru u pripremi za reprezentativne obaveze na Olimpijskim igrama.

Milvoki je slavio u utakmici broj 6 nad Finiksom i tako osvojio titulu u NBA ligi, a Buker je odmah nakon tog poraza rekao da je to njegov najbolniji poraz u karijeri. Novinare je posle pobede SAD nad Iranom na Igrama zanimalo kako sada gleda na to.

„Ja uvek razmišljam malo unapred i imam sposobnost da nastavim dalje i posvetim se sledećoj stvari. Spreman sam da prihvatim svaki svoj poraz i nastavim dalje“, rekao je Buker.

On je samo nekoliko dana nakon NBA finala otputovao u Tokio, gde je Amerika na početku turnira poražena od Francuske, a zatim je pobedila Iran. U reprezentaciji su i njegovi rivali iz NBA finala Kris Midlton i Džru Holidej.

„Uspomene su i dalje tu, ali nema ničeg ličnog između nas. Mi smo izgubili i to je to. Dovoljno sam veliki čovek da prihvatim to i nastavim dalje. Nema nikakve mržnje između mene i Džrua ili mene i Krisa“, objasnio je Buker.

Komentari

Vaš komentar