Kriza stisla: Pipen izdaje vilu na „Airbnb“ za $92 dnevno

Vesti OI 20. jul. 202112:352 komentara
Podeli:
Guliver Image / Image ID: 0003720415

Legendarni košarkaš Čikago Bulsa i reprezentacije SAD Skoti Pipen pronašao je način da zaradi novac tokom olimpijskih igara u Tokiju – on će zaisteresovanima iznajmljivati svoju kuću u predgrađu Čikaga u terminima u kojima će se igrati utakmice košarkaškog turnira na OI.

Povezano:

Šestostruki NBA šampion nudi tri boravka od po jedne noći za maksimum četvoro ljudi – drugog, četvrtog i šestog avgusta. Na taj način će gosti moći da uživaju u igri reprezentacije SAD dok se nalaze u kući igrača koji je sa tom selekcijom imao ogromne uspehe.

Pipen je kuću stavio na izdavanje na platformi „Airbnb“, a cena je 92 dolara za noć – to je omaž činjenici da je Pipen sa Majklom Džordanom, Čarlsom Barklijem i ostalim saigračima 1992. godine u Barseloni osvojio olimpijsko zlato.

Pozivam ljubitelje košarke da u mom domu prožive jedan od vrhunaca moje karijere“, stoji u opisu kuće koja se izdaje preko popularne internet platforme.

Gosti će moći da igraju na zatovrenom košarkaškom terenu, uživaju pored bazena, a sve utakmice moći će da se gledaju u kućnom bioskopu. Skoti će ih sve pozdraviti putem video poziva kada budu došli u vilu.

Komentari

Vaš komentar