Specijal Tokio 2020 je tu!

Vesti OI 20. jul. 202112:30 > 12:455 komentara
Podeli:
olimpijski krugovi, Tokio
REUTERS/Issei Kato

Do svečanog otvaranja Olimpijskih igara u Tokiju ostala su još tri dana, takmičenja polako počinju, a tim povodom redakcija Sport Kluba, kao što ste i navikli, spremila vam je specijal posvećen najvećoj sportskoj planetarnoj smotri.

Čekali smo je godinu dana duže nego što je prvobitno bilo planirano, ali je vredelo, iako će biti održane u čudnoj atmosferi bez gledalaca, zbog pandemije koronavirusa. Olimpijske igre su, ipak, nešto posebno.

U naredne tri nedelje, redakcija Sport Kluba će vas informisati o svemu šta se dešava u Tokiju – od vesti, preko intervjua, do raznih zanimljivosti.

Ex-Yu mix je kategorija u kojoj ćete moći da nađete sve vesti o sportistima iz regiona, kao i intervjue sa njima, uz akcenat na predstavnike Srbije i Crne Gore. Japanski vrt predstavlja simbol snage i istrajnosti, a za vas, naše verne čitaoce, predstavlja mesto gde ćete moći da nađete priče o Tokiju, Japanu, novim sportovima u programu Igara i još ponešto. I za kraj, tu su heroji. Heroji prethodnih izdanja Olimpijskih igara, ali i onih koji će to tek postati tokom trajanja takmičenja u Tokiju, koje ćemo birati svakodnevno.

Mi se neizmerno radujemo početku takmičenja, nadamo se da je i sa vama isti slučaj, pa budite uz nas, uživaćemo zajedno!

Komentari

Vaš komentar