Navijači Crne Gore sa nadom gledaju ka Berlinu

Podeli:
Stevan Jovetić
Boris Streubel/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Selektor Miodrag Radulović, saopštio je spisak fudbalera na koje računa za duele protiv Gibraltara i Norveške, a na spisku se nalazi i Svetan Jovetić, koji je zbog povrede lista propustio duele sa Turskom, Holandijom i Letonijom.

Iskusni golgeter je u međuvremenu propustio i pet utakmica Herte, a prema najavama koje stižu iz Berlina, povreda je sanirana, Stevan je spreman i trebalo bi da bude u sastavu tima protiv Frajburga, u meču koji je na programu 2. oktobra.

“Jovetić se oporavio, biće u sastavu tima za meč protiv Frajburga, a u ovom momentu mislim da je spreman za 45 minuta igre. Izuzetno nas raduje njegov povratak jer je od velikog značaja za ekipu. Naravno nećemo rizikovati jer je sve još uvek sveže, a Jovetić nije u top formi. U svakom slučaju, ponovo smo dobili veliko pojačanje”, naglasio je trener Herte Pal Dardai.

Stevan Jovetić
Foto: FSCG

Ljubitelji fudbala i navijači Crne Gore se nadaju da će Stevan Jovetić biti u sastavu Herte, jer bi to značilo da bi mogao da bude i u sastavu reprezentacije za duele protiv Gibraltara i Norveške, koji su na programu 8. i 11. oktobra.