Ćuk, Rašović i Subotić ne idu u Tokio, ostalo 17 igrača

Podeli:
David Ramos/Getty Images

Selektor sprske vaterpolo reprezentacije Dejan Savić skratio je spisak igrača koji konkurišu za tim za Olimpijske igre u Tokiju. Na njemu više nema Miloša Ćuka, Gavrila Subotića, Viktora Rašovića i Lazara Dobožanova.

Pripreme za Olimpijske igre nastavljaju golmani Branislav Mitrović, Gojko Pijetlović i Dimitrije Strajo Rističević, kao i Filip Filipović, Dušan Mandić, Nikola Dedović, Đorđe Vučinić, Milan Aleksić, sava Ranđelović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Strahinja Rašović, Duško Pijetlović, Nemanja Vico i Đorđe Lazić.

Ovo igraču su u ovom trenutku najbolji i konkurišu za olimpijski sastav. Zadovoljan samm pripremama i nastavljamo dalje sa ovakvim izborom. nema tu šta da se obrazlaže ili objašnjava, idemo dalje sa najvišim ambicijama„, rekao je selektor Dejan Savić.

U Beogradu će inače biti odigran pripremni turnir i to od 6. jula, a na njemu će protivnici Srbije biti Španija i Francuska.

Miloš Ćuk je inače jedan od najiskusnijih igrača u nacionalnom timu i bio je u sastavu tima koji je osvojio i olimpijsko i svetsko zlato 2016. i 2015. godine, a takođe je i višestruki šampion Evrope sa Srbijom.

Komentari

Vaš komentar