Kup CG: Jadran slavio protiv Katara, Primorac bolji od Budve

Vaterpolo 6. dec 202220:11 > 22:38
VK Jadran/Vuk Ilić

Vaterpolisti Jadrana opravdali su ulogu favorita u četvrtom kolu Kupa Crne Gore. Novljani su slavili protiv Katara iz Kotora sa 14:10 (5:3, 3:3, 4:1, 2:3). U drugom meču, četvrte runde, Primorac je pobedio Budvu u Budvi sa 15:9 (4:2, 5:2, 3:3, 3:2).

Golove za Jadran, postigli su: Danilo Radović tri, Vasilije Radović, Matija Sladović, David Stevović, Jovan Vujović po dva, Pavel Kalturin, Lazar Vukićević i Jake Muskat po jedan. Golove za Kataro, postigli su: Dušan Milaš šest, Dragan Marković, Pavo Vičević i Ognjen Vasović po jedan.

Jadran je kontrolisao dešavanja u bazenu od prvog do poslednjeg minuta. Pitanje pobednika se nije postavljalo.

U drugom meču četvrtog kola, snage su odmerili Budva i Primorac iz Kotora, a mnogo pre kraja ligaškog dela takmičenja u Kupu, jasno je da će se za trofej boriti veliki rivali, Jadran iz Herceg Novog i Primorac iz Kotora.

Golove za Primorac, postigli su: Vuk Drašković pet, Filip Gardašević i Marko Mršić po tri, Marko Gopčević, Balša Vučković, Bojan Paunović po jedan. Golove za Budvu, postigli su: Mlađan Janović četiri, Luka Stahor dva, Danilo Dragović, Maksim Zardan i Ilija Kojičić po jedan.

VK Jadran/Vuk Ilić

Podsećanja radi, prošle sezone, Primorac je osvojio trofej u Kupu, dok je Jadran odbrani šampionski tron u Crnoj Gori.

Komentari

Vaš komentar