LŠ: Olimpijakos deklasirao Dinamo u Tbilisiju

Foto: Gr/HSF

Izabranici Igora Milanovića, vaterpolisti Olimpijakosa, posle pobede nad Pro Rekom u prvoj rundi Lige šampiona, koju možete da pratite na kanalima Sport Kluba, opravdali su ulogu favorita i protiv Dinama u Tbilisiju – 21:9 (6:2, 4:1, 8:3, 3:3).

Najefikasniji u sastavu Olimpijakosa, bili su Janis Fontulis sa sedam, Aleksandros Papapetru sa četiri, odnosno Konstantinos Genedijunas, Marton Vamoš i Andro Bušlje sa po dva gola. Filip Filipović nije uspeo da se upiše u listu strelaca. Kod Dinama, bolji od ostalih, bili su Stefan Pješivac, Kviča Jakai i Besarion Akveladiani sa po dva gola. Jovan Sarić i Andrija Vlahović nisu uspeli da zatresu mrežu.

LEN

Olimpijakos je kao što je i najavio maksimalno ozbiljno pristupio meču, a bio je i željan revanša jer je prošle sezone neočekivano poražen upravo u Tbilisiju, a to je bio možda i ključni poraz, kada je reč o finalnom turniru, do koga, tim iz Atine nije stigao.

Pitanje pobednika se nije postavljalo ni jednog trenutka, a razlika u kvalitetu je bila evidentnta. Ono što može da raduje Igora Milanovića je činjenica da ritam nije padao uprkos velikom vođstvu koje je imao Olimpijakos.

LEN

Atinjani sa maksimalni učinkom posle dve runde, u narednom kolu, koje je na programu 13. decembra, gostuju ekipi Jadrana iz Splita, gde ih sigurno očekuje daleko teži posao nego u Tbilisiju.

Komentari

Vaš komentar