LŠ: Radnički čeka Hanover, pobeda je imperativ

VK Radnički

Fokus ljubitelja vaterpola, odmah posle završetka dva turnira Regionalne lige usmerava se ka okršajima u Ligi šampiona, koju možete da pratite na kanalima Sport Kluba, a ugled regiona brane Novi Beograd, Radniči, Jug iz Dibrovnika i Jadran iz Splita.

Vaterpolisti Radničkog u dobrom raspoloženju čekaju meč druge runde protiv Hanovera na svom bazenu, odlučni u nameri da se iskupe navijačima za pomalo neočekivani remi protiv Vuljagmenija u prvom kolu. Podsećanja radi, izabranici Uroša Stevanovića su na turniru Regionalne lige u Beogradu, pobedili Jug iz Dubrovnika, Primorac iz Kotora i Jadran iz Herceg Novog.

Foto VK Radnički Kragujevac
Foto VK Radnički Kragujevac

Meč između Radničkog i Hanovera, koji je u prvoj rundi poražen od Jadrana iz Splita na svom bazenu, na programu je 29. novembra sa početkom u 20 časova i 30 minuta uz prenos na Sport Klubu 3.

„Ovo je jako važna utakmica za nas. Posle izgubljena dva boda u prvom kolu protiv Vuljagmenija više nemamo prava na kiks. Napravili smo dobru uvertiru na turniru Regionalne lige, iz utakmice u utakmicu smo igrali sve bolje, pa se nadam da ćemo biti na visokom nivou i protiv Hanovera“, naglasio je trener Radničkog i selektor Srbije Uroš Stevanović.

FOTO: KVK Radnički

Na reči trenera Stevanovića, nadoveza se golman Lazar Dobožanov koji je na pomenutom turniru Regionalne lige bio na izuzetno visokom nivou u sva tri meča.

„Turnir Regionalne lige nam je pomogao da podignemo formu i samopouzdanje pred jako važan meč sa Hanoverom. Nemamo prava na grešku i moramo da pobedimo kako bi ostali u igri za mesto na finalnom turniru. Smatram da samo favoriti na našem bazenu, a kao i svi u timu očekujem pobedu, uz poštovanje koje imamo prema ekipi iz Nemačke“, naglasio je Lazar Dobožanov.

VK Radnički

Grupa A: Radnički – Hanover, Dinamo Tbilisi – Olimpijakos, Vuljagmeni – Barseloneta, Jadran Split – Pro Reko.

Grupa B: Jug – Marsej, Sabadelj – Špandau, Novi Beograd – OSC, Breša – FTC.

Utakmice grupe A Lige šampiona, igraju se 29. novembra, a dan kasnije na programu su utakmice grupe B. Sve mečeve u elitnom takmičenju možete da pratite na kanalima Sport Kluba.

Komentari

Vaš komentar