LŠ: Reko slomio OSC, Breša čeka Novi Beograd

Podeli:
Jeff Gross/Getty Images

Kompletirano je 10. kolo B grupe Lige šampiona u vaterpolu, a nova uzbuđenja slede u grupi A. Podsećanja radi, sve utakmice elitnog evropskog takmičenja možete da pratite na kanalima Sport Kluba, a u centru pažnje će biti duel između Breše i Novog Beograda, koji je na programu 23. februara, sa početkom u 20 časova i 30 minuta.

U poslednjem meču dana, aktuelni šampion Evrope, Pro Reko je na svom bazenu pobedio OSC iz Budimpešte sa 17:14 (5:4, 4:2, 3:4, 5:4).

Najefikasniji u sastavu Reka, bili su Đorđo Zalanki sa šest, Alesandro Veloto sa tri, odnosno Frančesko Di Fulvio, Đakomo Kanela i Aleksandar Ivović sa po dva gola. Kod OSC-a, raspoloženi za igru u napadu, bili su Peter Manherc i Erik Čajkovski sa po četiri, odnosno Marton Tot i Zoltan Burijan sa po dva gola.

VK Novi Beograd
VK Novi Beograd

Posle uzbuđenja u grupi B, slede okršaji u grupi A. Snage će odmeriti Breša i Novi Beograd, Dinamo iz Tblisija i Radnički, Jadran iz Splita i Olimpijakos, odnosno Ferencvaroš i Barseloneta.

Grupa A: Breša 23, Novi Beograd 17, FTC 16, Olimpijakos 16, Barseloneta 14, Jadran iz Splita devet, Radnički sedam, Dinamo iz Tbilisija je bez bodova.

Grupa B: Jug – Crvena zvezda 17:11, Hanover – Marsej 7:14, Steaua – Špandau 5:16, Pro Reko – OSC 17:14.

Tabela: Reko i Marsej po 27, Jug 21, OSC 13, Hanover 11, Špandau 10, Steaua i Crvena zvezda po četiri.

Komentari

Vaš komentar