Miškolc bolji od Zvezde, Zvezda savladala Šabac

Vaterpolo 27. sep 202216:32
Podeli:
VK Valis/M.Todorović

Posle turnira Novi Sad open 2022, koji je protekao u znaku Partizana, srpski klubovi odmeravaju snage u valjevskoj Petnici na takmičenju „Kup Vidre 2022“. U bazenu pokrivenim balonom formu bruse srpski sastavi Valis, Šabac i Crvena zvezda, odnosno mađarski sastavi Miškolc i Senteš.

Prvog dana, na premijeri Šabac je savladao Valis 10:6 (3:1, 1:1, 3:2, 3:2). U dobroj utakmici, bez zlatnih omladinaca na obe strane Šapčani su se pokazali uspešnijim. Strelci za Valis su bili: Šofranac, Rovenhost, Bursać, Obradović, Radanović i Mitrović dok su se u listu strelaca za pobednike upisali: Kopcev, Tubić i Barać po dva, Marković, Šulc, Stojanović i Toholj.

VK Valis/M.Todorović

U drugom meču Miškolc je boljom igrom u drugom poluvremenu pobedio Crvenu zvezdu 11:10 (2:3, 2:3, 3:1, 4:3). Strelci za crveno-bele su bili: Basara tri, Subotić i Milojević po dva, Tankosić, Marković i Vukićević dok su Mađari imali strelce: Porobić tri, Klasni, Porkiš i Biroš po dva, Oltean i Varkonji.

U prepodnevnom programu Crvena zvezda je bila bolja od Šapca 9:7 (1:0, 3:1,5:4, 0:2). Beograđani su sve vreme imali kontrolu igre i rezultata. Efikasni su za pobednike bili: Milojević, Subotić i Tankosić po dva, Vasić, Vukićević i Se man dok strelci za Šabac bili : Repanović dva, Marković, Krug, Tubić, Šainkudinov i Toholj.

U nastavku turnira, snage će odmeriti, Valis – Miškolc i Crvena zvezda – Senteš.

Komentari

Vaš komentar