Mršić za SK: Daćemo sve od sebe da se vratimo u Novi

Vaterpolo 14. apr 202213:29 > 13:39
VK Primorac/Krsto Vulević

Finalna serija vaterpolo šampionata Crne Gore nastavlja je 15. aprila sa početkom u 19 časova u Kotoru. Posle tri fenomenalna meča, Jadran iz Herceg Novog vodi u seriji protiv Primorca iz Kotora sa 2-1 i samo ga jedna pobeda deli od odbrane trona, ali…

Ali, Kotorani, koji su ove sezone već osvojili trofej u Kupu Crne Gore nemaju nameru da se predaju bez borbe do poslednjih atoma snage. Ljubitelji vaterpola u Crnoj Gori imaju priliku da prate sjajan vaterpolo, sjajnu seriju, a posebno ih raduje činjenica da gledaju vrhunske duele između dve ekipe koje spadaju u grupu najperspektivnijih u Evropi.

VK Primorac/Krsto Vulević

“Finalna serija je do sada u potpunosti opravdala očekivanja. Ljubitelji vaterpola su imali priliku da gledaju odlične utakmice, veliku borbu za svaku lopti i pedalj terena. Novljani su za sada ljubomorno sačuvali prednost domaćeg bazena, a sada smo na potezu mi. Naredni meč se igra u Kotoru, a u ime kompletne ekipe mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe da se vratimo u Herceg Novi, da izborimo petu utakmicu, da sačuvamo san o osvajanju trona živim”, naglasio je za Sport Klub, jedan od najperspektivnijih igrača planete i uzdanica Kotorana, Marko Mršić, pa nastavio:

VK Primorac/Krsto Vulević

“U meču koji sledi, odbrana mora da bude granitna, kao što je i bila u većem delu finalne serije. Veliki pad smo imali jedino tokom druge deonice, trećeg meča, što je Jadran umeo i znao da kazni. Ne smemo da dozvolimo rivalu da nametne brz ritam igre, moramo da ga usporimo, uvedemo u pozicionu borbu, gde uz veliku podršku sa tribina, verujem da možemo da stignemo do pobede. Siguran sam da će ljubitelji vaterpola i sporta imati priliku da prate još jedan sjajan meč, a isto tako smatram da ljubitelji sporta u Crnoj Gori imaju razloga da budu zadovoljni i srećni, jer Crna Gora ima dve izuzetno mlade, talentovane i perspektivne ekipe koje su kadre da u bliskoj budućnosti, ponovo duele između Jadrana i Primorca podignu na nivo evropskog derbija, kao što je to nekada i bio”.

Četvrti meč finalne serije između Jadrana iz Herceg Novog i Primorca iz Kotora, na programu je 15. aprila sa početkom u 19 časova. Da li će Novljani stići do trona, ili će Kotorani uspeti da izbore majstoricu, saznaćemo brzo.

 

Komentari

Vaš komentar