Novljanima triler protiv Solarisa, presudio Gardašević

Podeli:
VK Novi Beograd

Vaterpolisti Jadrana iz Herceg Novog, uspeli su posle velike borbe i triler završnice da pobede Solaris iz Šibenika na turniru Regionalne lige koji se igra u Budvi sa 12:11 (3:2, 4:4, 2:2, 3:3), a gol odluke je postigao Martin Gardašević.

Golove za Jadran, postigli su: Danilo Radović tri, Uroš Vučurović, Jovan Vujović, Martin Gardašević po dva, Luka Murišić, Marko Petković i Jake Muskat po jedan. Golove za Solaris, postigli su: Roko Pelicarić četiri, Jerko Penava i Antun Goreta po tri, Borna Sirovec jedan.

VK Jadran/Krsto Vulević

Čitavim tokom meča se vodila ravnopravna borba. Jadran je u samoj završnici uspeo da pobegne na 11:9, ali je Solaris, mini serijom od 2:0, stigao do izjednačenja na 60 sekundi pre kraja. Novljani su u režiji Martina Gardaševića iskoristili napad sa igračem više, ekipe iz Šibenika nije, pa su tri dragocena boda pripala Jadranu.

Novljani posle sedam odigranih mečeva imaju 12 bodova, dok je Solaris prikupio četiri, uz utakmicu manje. U narednom kolu, Jadran igra protiv Radničkog iz Kragujevca, a Solaris protiv Mladosti iz Zagreba.

Komentari

Vaš komentar