Oproštaj šestorice veličanstvenih za pomoć ugroženima

Vaterpolo 11. avg 202210:21 > 12:28
Srdjan Stevanovic / STARSPORT

Za svečani oproštaj “Šestorice veličanstvenih” vaterpolista Srbije od nacionalnog tima koji će biti održan 20. avgusta vlada veliko interesovanje, a sav prihod od ulaznica biće uplaćen u humanitarne svrhe.

Od reprezentativne kapice oprostiće se Filip Filipović, Andrija Prlainović, Duško i Gojko Pijetlović, Milan Aleksić i Stefan Mitrović, momci koji su nakon olimpijskog zlata iz Tokija otpevali “A sad adio” na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu i uz suze i pesmu čitave ekipe najavili svoj odlazak.

Sada je Vaterpolo savez Srbije najavio i svečani oproštaj, a šestorica srpskih vaterpolista ponovo će se naći u bazenu, na meču protiv Italije, na turniru “Srbija 2022”.

Sav prihov od kupljenih karata biće usmeren ka humanitarnim organizacijama.

Ulaznice se mogu kupiti na ticket.rs, a radi se o meču koji će se igrati na turniru „Srbija 2022“ na kom će osim domaćina igrati i Italija, Hrvatska i Francuska. Srbija će meč u kom se šestorica veličanstvenih opraštaju igrati protiv Italije 20. avgusta u 21 čas, a pre toga će se sastati Hrvatska i Francuska.

Godinama su ovi momci bili nosioci reprezentacije Srbije koja je osvojila sve što se moglo osvojiti i u više navrata je u posedu držala zlatne medalje sa svih takmičenja.

Komentari

Vaš komentar