Sedam crvenih kartona, Italija pobedila Srbiju u Sasariju

Vaterpolo 10. avg 202219:59 > 22:562 komentara
Podeli:
VSS/Slobodan Sandić

Srbija je poražena u poslednjem kolu turnira u Sasariju od Italije i turnir je završila sa dve pobede i porazom. Italija – Srbija 12:10 (2:4, 3:2, 3:3, 4:1).

ITALIJA: Del Lungo, Di Fulvio 3, Alesani, Grata 1, Fondeli, Kanela , Rencuto 3, Kondemi 2, Ferero 1, Bruni 1, Di Soma, Dolče 1, Masaro. Selektor: Kampanja.

SRBIJA: Rističević, Mandić 2, Velkić 1, Ranđelović 2, Vučinić 1, Pljevančić 1, S.Rašović, Lukić 1, Drašović 1, Radulović, Stojanović, V.Rašović 1, Dobožanov, Martinović. Selektor: Savić.

VSS/Slobodan Sandić

Utakmica između Italije i Srbija bila je izuzetno uzvudljiva i burna, a dodeljeno je čak sedam crvenih kartona što se ne pamti na vaterpolo utakmicama. Srbija je tri četvrtine držala igru u svojim rukama, vodila 3:1, 4:2, 6:3. U trećem delu su Italijani uspeli da izjednače ali je naš sastav sačuvao minimalnu prednost pred poslednjih osam minuta.

Getty images/Adam Pretty

Ali, crveni karotni su učinili svoje, Srbija je ostala bez Vučinića i Ranđelovića zbog tri lične. Italijani su serijom 3:0, poveli 11:9. Smanjio je Mandić ali je u poslednjim sekundama Di Fulvio rešio meč. 

Kada su crveni kartoni Srbije u pitanju u drugoj četvrtini je odmah isključen Radulović, u trećoj Martinović, a u poslednoj Lukić i Stojanović. Italijani su ostali bez Aleanija, Di Some i Brunija.

Komentari

Vaš komentar