RL: Novi Beograd deklasirao Solaris

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Vaterpolisti Novog Beograda, kao što se i očekivalo nisu imali većih problema na putu ka trećoj pobedi u Regionalnoj ligi. Izabranici Živka Gocića su slavili protiv Solarisa iz Šibenika sa 23:10 (6:2, 5:2, 5:4, 7:2), pa trenutno imaju devet, a Solaris tri boda.

Golove za Novi Beograd, postigli su: Strahinja Rašović, Dušan Mandić, Miroslav Perković, Alvaro Granados po tri, Nikola Jakšić, Vasilije Martinović po dva, Viktor Rašović, Dimitrios Skumpakis, Angelos Vlahopulos, Radomir Drašović i Duško Pijetlovi po jedan. Golove za Solaris, postigli su: Jerko Penaca tri, Vice Erak, Petar Čondić i Karlo Kreković po dva, Paolo Jakovčić jedan.

Izabranici Živka Gocića su kontrolisali dešavanja u bazenu od prvog do poslednjeg minuta. Dobili su prvu deonicu sa 6:2, drugu sa 5:2.

U tom momentu, a znajući da Novi Beograd u period koji sledi očekuju daleko veća iskušenja, šampion regiona i Srbije je usporio ritam, mirno priveo meč kraju, a misli usmerio da duelu sa ekipom Jadrana iz Splita.

VK Novi Beograd

U narednoj rundi, Novi Beograd očekuje derbi protiv Jadrana iz Splita, a obe ekipe su učesnice grupne faze Lige šampiona koju možete da pratite na kanalima Sport Kluba. Solaris će odmeriti snage sa ekipom Mladosti iz Zagreba.

Komentari

Vaš komentar