Šapčani osvojili “Kup vidre” u Valjevu, Zvezda treća

Vaterpolo 29. sep 202214:18
VK Valis/M.Todorović

Prvi turnir „Kup vidre 2022“ koji je održan na bazenu Petnica u Valjevu pripao je Šapcu. Tim iz grada na Savi je pobedio Miškolc 8:5 i zbog toga na tabeli bio korak ispred Mađara.

Treća je Crvena zvezda koja je trku za vrh izgubila remijem sa Valisom. Domaćin turnira je pored tog boda osvojio tri protiv poslednjeplasiranog Senteša.

Iza nas je četiri dana dobrog vaterpola, klubova koji uskoro počinju zvaničnu klupsku scenu. Što se srpskih sastava tiče Šabac će igrati u drugom krugu kvalifikacija Lige šampiona, dok će Crvena zvezda i Valis sredinom oktobra biti učesnici kvalifkacija LEN Evrokupa.

VK Valis/M.Todorović

“Zadovoljni smo organizacijom, sve je bilo na potrebnom nivou. Imalo je šta da se vidi, klubovi su u završnici priprema pred zvaničnu sezonu” rekao je direktor Valisa Predrag Mihailović.

Rezultati: Valis – Šabac 6:10, Crvena zvezda – Miškolc 10:11, Crvena zvezda – Šabac 9:7, Valis – Miškolc 7:10, Crvena zvezda – Senteš 19:10, Senteš – Šabac 10:17, Valis – Crvena zvezda 9:9, Miškolc – Šabac 5:8, Senteš – Valis 11:12, Miškolc – Senteš 11:8.

Plasman: Šabac 9, Miškolc 9, Crvena zvezda 7, Valis 4, Senteš je bez bodova.

Komentari

Vaš komentar