Savo Ćetković u idealnoj postavi Regionalne lige

Vaterpolo 23. mar 202223:421 komentar
Podeli:
VK Novi Beograda

Na finalnom turniru Regionalne lige u vaterpolu boriće se Radnički iz Kragujevca, koji brani trofej, Jug iz Dubrovnika, Novi Beograd i Jadran iz Splita. Domaćin finalnog turnira će biti Novi Beograd.

U iščekivanju okršaja za trofej, kao i duela u borbi za opstanak u elitnom regionalnom društvu, između Valisa i Šapca, Primorja iz Rijeke i Mornara iz Splita, izabrana je najbolja postava ligaškog dela takmičenja.

Na golu je Toni Popadić iz Juga, na poziciji centra je Savo Ćetković iz Šapca, a društvo im prave Dušan Mandić iz Novog Beograda, Radomir Drašović, takođe iz Novog Beograda, Luka Bukić iz splitskog Jadrana, Nikola Lukić iz Radničkog, odnosno Maro Joković iz Juga.

Dušan Mandić
FOTO: Đorđe Kostić/VK Novi Beograd

Od momaka koji su u idealnom timu Regionalne lige, jedino reprezentativac Crne Gore u sastavu Šapca, Savo Ćetković neće imati priliku da se bori za regionalni tron, ali je odličnim partijama zaslužio da se nađe u probranom društvu.

Uspeh mladog momka iz Budve, dobija na težini ako se naglasi da su u idealnoj postavi sve momci, koji se takmiče u Ligi šampiona. Nema nikakve dileme da će laskavo priznanje, biti motiv za još jači rad, za još bolje partije, kako u Regionalnoj ligi i šampionatu Srbije, tako i u kapici sa državnim grbom Crne Gore.

Komentari

Vaš komentar