Ukropina: Biće teško, ali želimo tri pobede

Podeli:
VK Novi Beograd

Posle maksimalnog učinka na prvom turniru, vaterpolisti Radničkog nastavljaju borbu plasman na finalni turnir Regionalne lige. Kragujevčani će na drugom turniru koji se igra od 25. do 27. novembra u Beogradu, odmeriti snage sa Jadranom iz Herceg Novog, Primorcem iz Kotora i Jugom iz Dubrovnika.

Prvi rival Radničkom je Primorac, zatim sledi duel sa Jugom, a poslednjeg dana, izabranici Uroša Stevanovića će odmeriti snage sa Novljanima.

“Očekuje nas veoma težak turnir, sa tri fizički izuzetno zahtevne utakmice i tri plivački odlične ekipe. Neće biti nimalo lako, jer uz to imamo veoma nezgodan raspored i termine utakmica. Od Jadrana i Primorca smo sigurno kvalitetniji, a smatram da možemo da pobedimo i Jug, ali je potrebno da popravimo igru u odnosu na prethodne dve utakmice sa Zvezdom i Vuljagmenijem, u kojima smo odigrali nerešeno – rekao je reprezentativac Crne Gore u sastavu Radničkog, Aleksa Ukropina, pa nastavio:

VK Novi Beograd

“Primorac i Jadran se nisu puno promenili. To su dve mlade ekipe koje, kao i Jug, zasnivaju igru na plivačkom ritmu i podvukao bih da je to podjednak kvalitet sva tri naša rivala. Jug je u najvećoj prednosti, najstariji su i imaju najviše iskustva i biće nam najteži protivnik. Međutim, iz ličnog iskustva sa Primorcem i Jadranom, uvideli smo da ni njih nikako ne treba potcenjivati. Moramo biti maksimalno fokusirani kako ne bi došlo do nekog iznenađenja”

VK Novi Beograd

Plasman posle dva kola: Novi Beograd, Jug, Radnički, Jadran Split  po šest, Crvena zvezda, Mladost, Jadran HN, Mornar po 3, Partizan, Primorac, Šabac i Solaris bez bodova.

BEOGRAD: Petak: Jug – Partizan (18), Jadran Herceg Novi – Crvena zvezda (19.30), Primorac – Radnički (21); Subota: Crvena zvezda – Primorac (18), Jadran Herceg Novi – Partizan (19.30), Jug AO – Radnički (21); Nedelja: Primorac – Partizan (10), Radnički – Jadran Herceg Novi (11.30), Crvena zvezda – Jug (13)

ZAGREB: Petak: Jadran Split – Šabac (17), Mornar – Mladost (18.30), Solaris – Novi Beograd (20); Subota: Mornar – Šabac (17), Mladost -Solaris (18.30), Jadran Split – Novi Beograd (20); Nedelja: Novi Beograd – Mornar (10), Mladost – Jadran Split (11.30), Solaris – Šabac (13).

Komentari

Vaš komentar