Vujasinović: Partizan više pokazao na sparinzima

Vesti vaterpolo 8. feb 201723:46 > 23:47
Podeli:
VK Partizan

Trener Pro Reka Vladimir Vujasinović rekao je da je njegov tim odradio sve što je trebalo u pobedi nad Partizanom sa 17:5 u petom kolu Lige šampiona.

Vujasinović je do prošlog leta vodio ‚crno-bele‘, a njegovi izabranici prethodnih dana trenirali su zajedno sa šampionom Srbije na Banjici.

Vaterpolisti Partizana su igrali mnogo lakše i više su prikazali na sparinzima sa nama, nego na utakmici. Ali, to je karakteristično za mladi tim, da stegne u zvaničnom važnom meču. Partizan ima vrlo talentovanu ekipu, zajednički treninzi su bili kvalitetni, koristili su obema ekipama. Što se nas tiče, uradili smo ono što je trebalo i idemo dalje“, rekao je Vujasinović.

Sa Vujasinovićem se složio i njegov naslednik na klupi Partizana Zoran Milenković, istakavši da su sparinzi sa šampionom Evrope veliko iskustvo za njegove izabranike.

Utakmica i sparinzi sa Pro Rekom su nam mnogo koristili, pre svega da uđemo u nepohodan ritam treninga. Momci su odigrali onoliko koliko su mogli, dve i po četvrtine pružili veoma dobar otpor, a kako se meč bližio kraju ponestajalo im je snage, pa je konačan rezultat i realan odnos kvaliteta dva tima“, rekao je Milenković.