Vico: Nisam gledao penale, Mitrović: Stvaramo istoriju

Vesti vaterpolo 29. jul 20180:20 > 0:26
Podeli:
VSS/Marcel ter Bals

Golman srpske reprezentacije Branislav Mitrović je posle trijumfa u finalu Evropskog prvenstva rekao da je trijumf još veći kada on dođe posle šok utakmice, dok je centar Nemanja Vico kazao da je ovo oduvek sanjao.

  Golman Branislav Mitrović je bio poslednja linija odbrane u duelu sa Špancima, a imao je nekoliko veoma važnih intervencija u poslednjoj četvrtini. On nije mogao da sabere utiske posle pobede.

Ma kakvi utisci, nismo svesni šta smo uradili, posle šok utakmice. Mislim da je zato trijumf još veći. Pokazali smo da kad je teško još se skupimo i još smo jači“, rekao je Branislav Mitrović.

Ta penal serija je stresna, hvala dragom Bogu što imamo saigrače i ako je neko zaslužio onda smo to mi. Nismo svesni da stvaramo istoriju. Hvala svima koji su došli, ja sam ponosan što sam deo ekipe. Neka gori Srbija“, rekao je strelac jednog gola u finalu Stefan Mitrović.

Ne znam šta da kažem, presrećan sam, ovo sam sanjao. Mnogo teška utakmica, sve smo dali od sebe. Hvala ovim divnim momcima što su mi pružili ovako nešto. Nisam gledao penale, to je po meni sreća. U trenutku se sve rešava, imali smo više sreće i zasluženo smo osvojili ovokazao je najmlađi igrač srpske selekcije Nemanja Vico.