Partizan ima novu upravu, nepoverenje Rakasovoj

Vesti vaterpolo 30. avg 202014:17 > 14:19
waterpolopartizan.rs

Vaterpolo klub Partizan je na novoj sednici Skupštine izglasao novi Upravni odbor. Klub će predvoditi privrednik Jovan Lazarević.

Vaterpolo klub Partizan ima novu upravu jer je na sednici Skupštine izglasan novi Upravni odbor u kom je predsednik Jovan Lazarević, a uz njega su još tu potpredsednici Luka Šaponjić, Dragan Bakvić, Filip Filipović, Stefan Mitrović, Milan Aleksić, Marko Vukomanović, Drago Gudalović. U Nadzornom odboru je predednik Slobodan Nikić, a članovi su Srđan Vidović i Miloš Golić.

Izglasano je nepoverenje i razrešenje bivše direktorke Tatjane Rakas, a nepoverenje je ukazano i bivšem predsedniku Upravnog odbora Aleksandru Šoštaru.

Moramo da ustanovimo koliko je dug Partizana. Račun je u blokadi, predstoji revizija i to je jedan od prioriteta. Kod nas je sve pod broj jedan, da se prva ekipa vrati na Banjicu, da se mlađe kategorije vrate, škola vaterpola takođe. Imaćemo timski rad, mogu da pomognem, imamo tim od sportskih radnika i aktivnih vaterpolista, koji će da učestvuju i to je bilo jedino rešenje„, rekao je Jovan Lazarević.

Povezano

 „Sigurno je da nemam višak vremena, pa da sam se opredelio za ovo. Nekada sam igrao vaterpolo, navijač sam Partizana, imam tu puno prijatelja. Voleo bih da se vrati tamo gde pripada, u vreme kada su bili strah i trepet za Evropu. To zahteva igrački kadar, mogu da budem pokretač i ako u tome uspemo biću zadovoljan. Ne znam ljude koji su radili u prošlosti, videćemo kolika je šteta i ona može da se sanira kroz rezultate kako sportski, tako finansijski i pravno. Na početku smo toga, idemo u pravom smeru ali za sve to je potrebno vreme„.

Ključevi prostorija su inače i dalje u rukama Tatjane Rakas koja je nedavno poručila da je sednica koja je u nedelju održana lažna