Zvezda nadigrala Senteš, pa remizirala sa Valisom

Vaterpolo 28. sep 202215:11
VK Valis/M.Todorović

Nastavljen je turnir „Kup vidre 2022“ u valjevskoj Petnici. Posle pobede protiv Šapca 9:7 vaterpolisti Crvene zvezde su bili odlični protiv Senteša 19:10 (2:5, 5:3, 6:1, 6:1). U narednom meču, Zvezda je odigrala nerešeno sa ekipom Valisa iz Valjeva - 9:9 (1:1, 4:2, 2:1, 2:5).

Posle slabog početka i pet primljenih golova crveno-beli su u nastavku igrali mnogo bolje i ubedljivo savladali mađarski sastav. Strelci za Crveni zvezdu su bili: Subotić sedam, Tankosić, Vasić i Banićević tri, Basara, Vukićević i Danković dok su za mađarski sastav precizni bili: Hegediš, Fulop, Hajdu i Hejdu po dva, Pete, Matrok, Bozo i Visme.

VK Valis/M.Todorović

U drugoj utakmici Miškolc je pobedio Valis 10:7 (1:1, 1:3, 4:1, 4:2). Domaćin turnira je posustao u drugom poluvremenu. U prvom je bio bolji. Golove za Valis su postigli: Ašia dva, Obradović, Radanović, Jazdankah, Mitrović i Anđelić dok su u pobedničkom timu efikasni bili Porobić tri, Portiš dva, Smitva, Klašnji, Molnar, Varanji i Nikolov.

VK Valis/M.Todorović

U prepodnevnom programu Valis i Crvena zvezda su odigrali nerešeno – 9:9 (1:1, 4:2, 2:1, 2:5). Valjevci su četiri minuta pre kraja vodili 9:5 ali su Beograđani golovima Vukićevića dva, Basare i Tankosića izbegliporaz. Strelci za Valis su bili: Šofranac i Anđelić po dva, Bulajić, Radanović, Aršija, Mitrović i Obradović a za Crvenu zvezdu: Tankosić, Subotić, Banićević i Vukićević po dva i Basara.

Posle šest odigranih utakmica Crvena zvezda ima sedam bodova, Miškolc šest, Šabac tri, Valis jedan, a Senteš je bez bodova.

Komentari

Vaš komentar