Tuhel se nada da će se Mendi oporaviti za finale LŠ

Podeli:
Chelsea's Edouard Mendy Čelsi Medi
REUTERS/Nick Potts

Menadžer Čelsija Tomas Tuhel nada se da će Edoar Mendi biti sposoban da brani u subotu u finalu Lige šampiona nakon što je doživeo povredu rebra na meču sa Aston Vilom, koji su londonski Plavci neočekivano izgubili sa 2:1.

Čelsi

Golman iz Senegala je doživeo nezgodnu povredu kad je pokušao da spreču pogodak Bertrana Traorea u finišu prvog poluvremena. Tom prilikom je udario u stativu i u drugom poluvremenu ga je zamenio Kepa Arizabalaga.

U međuvremenu je obavljeno skeniranje i Tuhel veruje da će bivšim golman Rena uspeti da se oporavi.

Još uvek imamo nadu da će nam se pridružiti u sredu na treningu. Ako ne u sredu, onda u četvrtak, petak… Napredak je evidentan, ali moramo da čekamo. Svaki sat i svaki dan je bitan. dakle, počela je trka sa vremenom. Ako se oporavi biće veliko pojačanje za nas„, kazao je Tomas Tuhel.

Chelsea's Edouard Mendy Čelsi Medi
REUTERS/Martin Rickett

Edoar Mendi je impresionirao otkako je stigao prošlog leta stigao iz Francuske. Na čak 16 utakmica u Premijer ligi nije primio gol i dao je veliki doprinos u osvajanju četvrtom mesta, koje je Čelsiju obezbedilo plasman u Ligu šampiona nezavisno od predstojećeg finala sa Mančester Sitijem.

Ako bude spreman, braniće Mendi. Ako se ne oporavi, imamo poverenje u Kepu, jakog momka koji može da brani u finalu.“, rekao je Tomas Tuhel.

Finale Lige šampiona između Čelsija i Mančester Sitija na programu je u subotu od 21 čas u u Portu.

Komentari

Vaš komentar