Čović: Zvezda državni projekat? Ni manje ni više od drugih

ABA League 27. okt. 202112:039 komentara
Podeli:
Nebojša Čović
Sportlight

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović bio je gost nove emisije Sportlajt, a sa Igorom Mikljom govorio je i o trenutnom odnosu kluba sa Malog Kalemegdana i države.

Novu epizodu Sportlajta pogledajte premijerno u sredu od 23.15, samo na Sport klubu 1. Repriza vas očekuje u četvrtak, od 10 sati, na istom kanalu. Epizoda će biti dostupna i na jutjub kanalu Sportlajta.

Sportlight:

Crvena zvezda gleda samo sebei svoje interese, ne zanimaju nas tuđi interesi i odakle ovima ili onima novac. Doći će se do svega toga – odakle je ko dobio novac. Nije moje da mislim o tome, ja samo znam odakle su pare koje su u Crvenoj zvezdi. Što se tiče drugih, mogu i to, ali neću, bar za sada. Ne znam za druge, možda oni imaju više novca zato što su sposobniji ili zato što imaju bolje firme, a možda i te firme imaju atraktivnije proizvode. Treba transparentno izaći i reći šta je država dala i kome. Zvezda je dobila sredstva od grada Beograda, kao i od republike, ali dobijaju i drugi. Mi nikada nismo bili državni projekat – ni manje ni više nego što su drugi bili državni projekat“, izjavio je Nebojša Čović.

Dok god budem bio u Crvenoj zvezdi razgovaraću sa navijačima. Sarađivaću sa njima i biću spreman da čujem kako oni razmišljaju. Isti je slučaj i sa ostalim subjektima u sportu. Isto tako, moj zadatak će biti da ‘peglam’ odnose. Što se tiče Nikole Kalinića, on je kod nas došao legitimno, iako je imao razgovore sa nekim drugim klubovima, uključujući i Partizan“, rekao je predsednik Zvezde.

Komentari

Vaš komentar